reklam

Malatya’da Uyuşturucu Satıcılarına Suç Üstü

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik şube ekipleri tarafından uyuşturucu ile mücadele çalışmalarında 7 kişi yakalandı ve adli makamlara sevk edildi.

reklam
03 Mart 2020 785 views 0

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince yapılan istihbari çalışmalarda; Uyuşturucu ile mücadele kapsamında TCK 188/3 (Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapmak) maddesi gereğince; (6) şüpheli şahsın aracında ve üzerlerinde yapılan aramada (34,44 gr. Metamfetamin) maddesi ele geçirilmiştir.

Gözaltına alınan şüpheliler yapılan işlemlerin ardından 03.02.2020 günü adli makamlara sevk edilmiş, (2) şüpheli Cumhuriyet Savcılığınca Serbest bırakılmış, (2) şüpheli hakkında Adli Kontrol Tedbirine hükmedilmiş, (2) şahıs ise mahkemece TUTUKLANMIŞTIR.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince yapılan istihbari çalışmalarda ise; Uyuşturucu ile mücadele kapsamında TCK 188/3 (Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapmak) maddesi gereğince; (1) şüpheli şahsın aracında ve üzerinde yapılan aramada (36,54 gr. Metamfetamin maddesi, 2 adet Extacy hap ve 1 adet Pompalı Tüfek ile 2 adet kartuş) ele geçirilmiştir.

Şüpheli şahıs Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilecektir.

 

YORUM YAZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.