reklam
reklam

Fırat Edaş Elektrik Mühendisleri Odası’yla Bir Araya Geldi

Fırat Edaş Elektrik Mühendisleri Odası’yla Bir Araya Geldi

reklam
06 Mart 2018 857 views 0

Fırat EDAŞ, Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) üyeleriyle 28 Şubat Çarşamba günü Malatya Elektrik Mühendisleri Odası’nda (MEMO) bilgi paylaşımı toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda, Elektrik Piyasası Kanunu, yönetmelikler ve uygulamaları hakkında bilgilendirme yapıldı

Fırat EDAŞ, Şirket Müdürlüğü ve Malatya İl Müdürlüğü yetkilileri ile Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) üyelerinin katılımıyla Malatya Elektrik Mühendisleri Odası’nda (MEMO) bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Moderatörlüğünü Fırat EDAŞ Malatya İl Müdürü Özgün Ersoyoğlu‘nun üstlendiği toplantıda, Elektrik Piyasası Kanunu, yönetmelikler ve uygulamaları hakkında yapılan bilgilendirmelerin yanı sıra gelişen ve değişen elektrik dağıtım sektörü hakkında uygulama birlikteliğine varılması için değerlendirmeler yapıldı.

Toplantının soru cevap bölümünde, Fırat EDAŞ Yatırım Grup Yöneticisi Fadıl Karamazı, Enerji İzinleri Uzmanı Özge Yıldırım ve Çiğdem Ünal, Bağlantı ve Ölçüm Hizmetleri Mühendisi Seçil Aksoy ve Malatya İl Müdürü Özgün Ersoyoğlu katılımcıların sorularını yanıtladı.

BENZER KONULAR
YORUM YAZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Malatya